ბადრიჯანი ხახვით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილ ბადრიჯანს მოაყარეთ მარილი, დააწყვეთ საწურზე. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა, მწვანილი და ნიორი-წვრილად, მოაყრეთ პილპილი, მოასხით ძმარი და კარგად აურიეთ. ნაზავი მოამზადეთ ბადრიჯნის შეწვამდე. დაწურული ბადრიჯანი ჩააწყვეთ ერთ ფენად მდუღარე ზეთში და შეწვით ორივე მხრიდან.

შემწვარი ბადრიჯანი მოათავსეთ ქვაბში, მოაფინეთ მწვანილების ნაზავის ნაწილი, დაახურეთ ხუფი, გააგრძელეთ ბადრიჯნის წვა. შემწვარი ბადრიჯანი დაამატეთ ქვაბში მოთავსებულ ბადრიჯანს და ისევ მოაყარეთმწვანილების ნაზავი. ასე  ფენა-ფენა მოათავსეთ ქვაბში ბადრიჯანი და მწვანილების ნაზავი. ბოლო ფენად ბადრიჯანი მოაყარეთ და დაახურეთ ხუფი.

ბადრიჯანი ხახვით

1.5 (30%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გულიაში ცხიმიანი ყველით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი