ბადრიჯანი პომიდვრით

მომზადება:

1 კგ მოკლე და სქელი ბადრიჯანი დასერეთ რამდენიმე ადგილზე. ჩააყარეთ მარილი, 2 სთ-ის შემდეგ

გაავლეთ წყალი, გაწურეთ და შეწვით კარაქში შერბილებამდე.

დაჭერით წვრილად 2 ც ხახვი,3 კბილი ნიორი, 2 ც გაფცქვნილი პომიდორი, წიწაკა, რეჰანი,ნიახური.

დაუმატეთ დანაყილი 60 გრ ნიგოზი, მარილი და აურიეთ კარგად.

ამ მასით ამოტენეთ ბადრიჯანი. ჩააწყვეთ ქვაბში. ფარში თუ მორჩება დააყარეთ თავზე, დაუმატეთ გაფცქვნილი

და წვრილად დაჭრილი პომიდორი. ხარშეთ თავდახურულ ქვაბში, ნელ ცეცხლზე. რომ გამორთავთ

მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.

ბადრიჯანი პომიდვრით

3.8 (75%) 4 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი