ბადრიჯანი ბრინჯის გულსართით

შემადგენლობა:

 

მომზადება:

ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე, საშუალო სისქის ნაჭრებად, მოააყრეთ მარილი, მოათავსეთ საწურზე და გააჩერეთ 1-2 საათი. ვიდრე მარილმოყრილი ბარდრიჯანი იწურება, მოხარშეთ ბრინჯი( მდუღარე მარილიან წყალში ჩაყარეთ ბრინჯი, მოარშეთ,  გადააველეთ ცივი წყალი და აწურეთ საწურზე). დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ბულგარული წიწაკა, დაფქული ცხარე წიწაკა, მაიონეზი და მოურიეთ. ბადრიჯანი სეწვით ზეთში ორივე მხრიდან, დაალაგეთ გაშლილ ჭურჭელზე, გააცივეთ. ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერზე მოათავსეთ 1ს.კ ბრინჯის გულსართი და გადაკეცეთ.

ბადრიჯანი ბრინჯის გულსართით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თინუსის სალათი სტაფილოთი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი