ატმის ჯემი

მოამზადეთ ატმის ჯემი ჩვენი რეცეპტით! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კანგაცლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდს ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში,

დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე

როცა ადუღდებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ,

ვიდრე მზად არ იქნება.

ატმის ჯემი

4.7 (93.33%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი