ატმის კლაფოუტისი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ კარგად.შემდეგ დაუმეტეთ რძე,ნაღები, ვანილის ექსტრაქტი,ლიმონის ცედრა და

განაგრძეთ თქვეფა. დავუმატოთ ფქვილი და კარგად აურიეთ.ბოლოს კი კარაქი და კარგად აურიეთ.

მიღებული მასა ჩაასხით მრგვალ საცხობ ფორმაში( სტანდარტულზე პატარა ფორმა), ზემოდან კი მოათავსეთ

მრგვლად დაჭრილი ატამი. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 35 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ტორტი