ალუბლის ნამცხვარი ხაჭოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  ალუბალი გარეცხეთ და გამოაცალეთ კურკა. გაწურეთ ლიმონი. ვანილის ჩხირი გაჭერით სიგრძეზე და ამოფხიკეთ გული.
  2. ხაჭო მოათავსეთ ჯამში. კვერცხის გული და ცილა გააცალკევეთ, ცილა შეინახეთ. ხაჭოს დაუმატეთ კვერცხი გული, რძე, პუდინგის ფხვნილი, ლიმონის წვენი, ვანილის გული, შაქარი, 1 მწიკვი მარილი და კარგად აურიეთ. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.
  3. კვერცხის ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და დაუმატეთ ხაჭოიან მასას. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და გადაასწორეთ. ცომზე მოაწყვეთ ალუბალი. აცხვეთ 1სთ. და 30 წთ. ამ ნამცხვარს ძალიან უხდება ათქვეფილი ნაღები.

ალუბლის ნამცხვარი ხაჭოთი

5 (100%) 1 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი