ალადები

მასალა:

მომზადება:

დროჟი გავხსნათ 50 გრ თბილ რძეში. დარჩენილ რძეში გავხსნათ გამდნარი კარაქი, შაქარი, მარილი და კარგად მოვურიოთ. დავუმატოთ კარგად ათქვეფილი კვერცხი კარგად ამოვურიოთ და დავამატოთ ფქვილი და რძეში გახსნილი დროჟი . მიღებული მასა ცოტა ხანს გავაჩეროთ და გამოვაცხოთ გახურებულ ცხიმიან ტაფაზე პატარა გუნდებად.

ალადები

3.8 (76.67%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის მუსი





ამ რეცეპტს აქვს 9 კომენტარი

  1. ქეთი says:

    TU SHEDZLEBA GVITXRAT SHOKOLADIS MINANQARI ,GIA PERIS,RBILI,ROMELIC EKLEREBS UKETDEBA

  2. სახელი*ნათია როინიშვილი says:

    ძალიან მაგარი რეცეპტებიააააააააააა უგემრიელესები

  3. ნინი says:

    მაგარია… გამოვაცხობ ხვალ…. 🙂

  4. სახელი*ლიკა says:

    აფუება არ უნდა?

  5. სახელი*მარი says:

    Eს არაჯანია ტუ რა არის Aლადებტაან?

  6. სახელი*ხატუნა says:

    აუ ზაან მაგარია რა

დატოვეთ კომენტარი