ხინკალი

მომზადება:

დაჭერით 00 გრ მსუქანი ხორცი და 3 თან ხახვთან ერთად გაატარეთ ხორცსაკეპში, დაუმატეთ შავი

პილპილი, მარილი და იმდენი თბილი წყალი, რომ შეიწოვოს და კარგად აზილეთ.

მოზილეთ 500 გრ ფქვილისა და 1 ჩ.ჭ მარილიანი წყლისგან ცომი. ცომი გააბრტყელეთ,

დაჭერით სადესერტე თეფშისოდენბა მრგვალ ნაჭრებად, დაადეთ 1 ს.კ ფარშო, შემოუკეცეთ ნაპირები.

მოგრიხეთ, მიეცით მრგვალი ფორმა. მოათავსეთ ხინკალი მდუღარე ზომიელ მარილიან წყალში,

დროდადრო ფრთხილად ამოურიეთ, რომ ქვაბის ძირს არ მიეკრას. როდესაც ხინკალი ამოტივტივდება,

იგი მზად არის.

ხინკალი
4.5 (90%) 14 votes



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული კერძი- იახნი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი