ჩაქაფული

უგემრიელესი ჩაქაფულის რეცეპტი!

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ ბატკნის ხორცი საშუაო ზომის ნაჭრებად, გარეცხეთ, გაწურეთ. მოათავსეთ ქვაბში,

დაუმატეთ 2 თავი  წვრილად დაჭრილი ხახვი, ჩაშუშეთ წყლის ამოშრობამდე, შემდეგ

ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი 200-200 გრ ახალი ხახვი და ტარხუნა, 50-50 გრ ქინძი, ოხრახუში,

რეჰანი, ნიახური, კამა, პიტნა, 4 კბილი დანაყილი ნიორი, 1 ჩ.ჭ ტყემალი, 2 ჩ.ჭ თეთრი ღვინო,

წიწაკა და მარილი გემოვნებით. დაასხით იმდენი წყალი, რომ შემოადგეს. ხორცი რომ კარგად

მოიხარშება, გადმოდგით ცეცხლიდან.

ჩაქაფული

4 (80%) 20 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი