ბლომანჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი შაქართან ერთად ავთქვიფოთ და არაჟანიც შევურიოთ. მერე კი ნებისმიერი ჩ.ჭ ცივი წყალი დავასხათ, ერთი საათი ასე გავაჩეროთ. შემდეგ ცეცხლზე გავაცხელოთ, რომ  ჟელატინი გადნეს. მერე გავაციოთ და ათქვეფილ მასაში სევურიოთ. ჩავასხათ ჭიქებში ან სხვა ჭურჭელში და მაცივარში შევდგათ.

ბლომანჟე
3.67 (73.33%) 6 votes



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი გარგარით და ნუშით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. Username* says:

    რამდენი Vიცინე. MთVრალმა დაცერა ,გამიხარდა. ჟელატინი VიპოვეთKო

დატოვეთ კომენტარი