ჯურჯანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ეს ყველაფერი კარგად უნდა გავრეცხოთღ, ერთად უნდა მოვხრაკოთ. ამ ყველაფერს აქვს თავისი ქონი. ცალკე უნდა დავჭრათ   ხახვი ძალიან წვრილად და მერე ავისივე ქონში ცალკე მოვთუშოთ. შემდეგ ამ მოთუშულ ხახვში ჩავყრით ხორც და ერთამენთში ავურევთ. აუცილებელად უნდა შევურიოთ ქინდარი, ხმელი ქინძი, ცოტა ახალი ქინძი, ცოტა წიწაკა და უცხო სუნელი. მარილი გემოვნებით. ეს კერძი აუცილებლად ცხლად უნდა მიირთვათ და ძალიან უხდება ცხელ ღომს. ეს არის მეგრულ კერძებს შორის ერთ-ერთი დელიკატესი.

ჯურჯანი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტყემლის საწებელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი