ჯემიანი ვულკანები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი და შაქარი ავთქვფიოთ. დავუმატოთ კვერცხები, თაფლი, სოდა, ლიმონის ცედრა, ვანილი, თან ყველა ეტაპზე კარგად ვურიოთ.

ბოლოს ემატება ფქვილი. მიღებული ცომი 30 წუთით მაცივარში შევდოთ.

შემდეგ გავაკეთოთ კაკლისხელა ბურთულები, მსუბუქად გავაბრტყელოთ და შუაგულში თითო ღრმული გავუკეთოთ. ჩავუდოთ ცოტა ჯემი. გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 20 წუთი.

ჯემიანი ვულკანები

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ბურთულები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი