ხორცი სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცს საშუალო ნაჭრებად დავჭრით, ქვაბში ჩავალაგებთ და წყალს დავასხამთ. მოხარშვის შემდეგ ამოვიღებთ ქვაბიდან და დიდ ლანგარზე გადმოვიტანთ. ამვდროულად, ცალკე კეთდება მარტივი და გემრიელი სოუსი: არაჟანს ცოტა წყალს დავამატებთ, რომ ოდნავ გათხელდეს. უცხო სუნელს, წიწაკას  და მარილს ჩავაყრით და ავურევთ. გამზადებულ სოუსს ხორცს ზემოდან გადავასხამთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი ხორცით და ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი