ხორციანი ღვეზელი

უგემრიელესი ხორციანი ღვეზელის რეცეპტი! 

 

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

საფუარით, ფქვილით და წყლით მოვზილოთ ცომი. გავაჩეროთ რამდენიმე საათი სითბოში, რომ ამოვიდეს.

ხორცი გავააროთ ხორცსაკეპ მანქნაში ხახვთან და ქონთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,დავასხათ

ცოტაოდენი წყალი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ, ცომი დავჭრათ თანაბად ნაჭრებად, გავაბრტყელოთ,

ჩავდოთ ხორცის ფარში და გვერდები შემოვუკეცოთ. ღრმა ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და შევწვათ ხორციანი

ღვეზელები ყველა მხრიდან.

ხორციანი ღვეზელი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფუნთუშები მარილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი