ხილის ჯემი

მომზადება:

თითქმის ყველა ხილის ჯემი ერთნაირად კეთდება. დაჭერით გარეცხილი ხილი, შეიძლება არ გათალოთ,

მოათავსეთ თუჯის ქვაბში. დაუმატეთ 1 ჭიქა წყალი, რომ არ მიიწვას. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე,

თავდახურულ ქვაბში, ხშირად ამოურიეთ. რომ ჩარბილდება და წვენი ამოშრება, გადმოდგით, გააცივეთ,

გახეხეთ დრუშფალანგზე.

მოათავსეთ ქვაბში,დუღილს რომ დაიწყებს დაუმატეთ შაქრის ფხვნილი გემოვნებით, ხშირად ამოურიეთ,

ხარშეთ 10-15 წუთი, ცხლად ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.

ხილის ჯემი

2.3 (46.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მანგოს სმუზი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი