ხენდროს ნამცხვარი

შემადგენლობა:

კრემისათვის: 

 

მომზადება:

  1. ფორმაში ჩააფინეთ პერგამნეტი. გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე.
  2. კვერცხის ცილა და გული გაააცალკევეთ. ცია შაქართან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე, გული ნაღებთან ერთად- ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ ცილიანი მასა გულიან მასას, მოაყარეთ ფქვილი და ცოტა ხანს ურიეთ. ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 15 წთ. გადმოდგით და გააგრილეთ.
  3. ხენდრო გარეცხეთ, გაწმინდეთ და, სურვილისამებრ, სიგრძეზე ან სიგანეზე გაჭერით.
  4. ნაღები შაქართან და შაქრიან ვანილთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე, წაუსვით ბისკვიტს და მორთეთ ხენდროთი. ნამცხვარს ზემოდან ფსტა მოაყარეთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი