ხაშლამა

მომზადება:

მდუღარე წყალში ჩაყარეთ ხახვი, დაფნის ფოთლები, წიწაკა, მარილი და სახაშლამე, საშუალო ზომის ნაჭრებად

დაჭრილი ხორცი. მოხადეთ ქაფი. როცა ხორცი მოიხარშბა, ამოიღეთ, დადეთ ლანგარზე. მოასხით ცოტა

ნახარშის წვენში გახსნილი, დანაყილი ნიორი. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიახური.

ხაშლამა

4.3 (85%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ირმის ხორცი ალუბლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი