შემწვარი ფუნთუშები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან ერთად, შეურიეთ  კეფირი, ფქვილი, რომელშიც შერეულია ცომის საფხვიერებელი და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

სუფრის კოვზით ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები და შეწვით ფრის შესაწვავ სპეციალურ ქვაბში. ფუნთუშები დააწყვეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმის შესაშრობად და მოაყრეთ შაქრის პუდრა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის ღვეზელი