შემწვარი ვაშლი

მასალა:

მომზადება:

4 ცალ ვაშლს ამოაცალეთ გულები, დააწყვეთ ტაფაზე. შეურიეთ ერთმანეთს 1 ჭ. ვაშლის წვენი, 1 ს/კ თაფლი, ნახევარი ლიმონის წვენი, ¼ ჩ/ჭ დაქუცმაცებული ნიგოზი და ამდენივე ქიშმიში. მოაყარეთ ცოტა დარიჩინი და მოათავსეთ ვაშლის ნაყოფებში. შედგით ტაფა აირღუმელში და საშუალო ცეცხლზე გააჩერეთ 45 წუთს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მსხალი წითელი ღვინით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი