ღუმელში გამომცხვარი მაკარონი ყველით და ბეკონით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 200-225 გრადუსამდე. 2-3 ლ ადუღებუ წყალში მოხარშეთ მაკარონი, დაამატეთ

ზეთი და 10 წუთით ხარშეთ. გადაღვარეთ წყალი, გადაავლეთ ცივი გამდინარე წყალი და დატოვეთ

დასაწრეტად.

ერთმანეთში აურიეთ ახალი ყველი, არაჟანი და კვერცხი. დაამატეთ ნიორი, ოხრახუში და ლიმონი

რბილობი, შეაზავეთ მარილით და პილპლით. ყველის მასა ჩაუშვით მაკარონში, დაამატეთ კარაქი.

მოათავსეთ საცხობ ფორმაში ბეკონის ნაჭრებთან ერთად და 40 წუთი აცხვეთ ღუმელში.

ღუმელში გამომცხვარი მაკარონი ყველით და ბეკონით

5 (100%) 1 vote[s]