ქლიავის ნამცხვარი

გემრიელი და მარტივად მოსამზადებელი რეცეპტი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხის გულები და ცილა გააცალკევეთ. ჯამში მოათავსეთ კვერცხის ცილა და ათქვიფეთ გათეთრებამდე.

ცალკე ჯამში მოათავსეთ კარაქი და შაქარი, ათქვიფეთ ერთიანი მასის მიღებამდე. შემდეგ დაუმატეთ

კვერცხის გულები, ვანილი და განაგრძეთ თქვეფა. დაუმატეთ ფქვილი, გამაფხვირებელი და ლიმონის ცედრა.

ურიეთ მანამ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. მიღებული მასას ნელ-ნელ აურიეთ ათქვეფილი

კვერცხის ცილა, ურიეთ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. მრგვალ ტორტის საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი,

მოათავეთ მიბული მასა და ზემოდან მოაწვეთ დაჭრილი ქლიავი, შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე

40 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბერძნული პონჩიკი