ქათმის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქათმის ხორცი 5 წუთის განმავლობაში ვადუღოთ და გადავწუროთ. კარტოფილი გავფცქვნათ,

მარილიან წყალში 10 წუთი ვადუღოთ და გადავწუროთ.

ქათმის ხორცი და კარტოფილი პატარა ზომის კუბებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი.

კვერცხი და მარილი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მაიონეზი, წყალი და ფქვილი. უნდა მივიღოთ

არაჟნის სისქის მასის ცომი.

ფორმას წავუსვათ კარაქი და ცომის ნახევარი ჩავასხათ, ზედ გადავანაწილოთ გულსართი და კვლავ

ცომი დავასხათ. ზემოდან ლამაზად მოვასწოროთ. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში

35-40 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მხლოვანები ისპანახით