ქათმის გულმკერდი პომიდვრით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ქურა 180 გრადუსამდე. დაჭერით ქათმის ხორცი ისე რომ, მიიღოთ საშუალო სისქის ნაჭრები. ქათმის ხორცი თითოეულ ნაჭერს დაადეთ სალბის ფოთოლი, ბეკონის ნაჭერი და გაუყარეთ ხის ჩხირი.

ტაფა დადგით საშუალ ცეცხლზე. დააწყვეთ ხორცის ნაჭრები და 3 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. ატრიალეთ ყველა მხარეს, რომ გაყავისფერდეს. შემდეგ დააწყვეთ ქათმის ნაჭრები საცხობზე ერთ რიგად, ზემოდან მოაწყვეთ პომიდვრები. შედგით აიღღუმელში 10-15 წუთით, პომიდვრებისა და ხორცის დარბილებამდე. გადაანაწილეთ ხორცი თეფშზე და მიირთვით ცხელი, სალათის ფოთლებსა და პომიდორთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კატლეტები თურქულად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი