ფუნთუშები სეზამის მარცვლებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი და შაქარი გახსენით კეფირში. მარილი და ორივენაირი ფქვილი ჩაყარეთ ჯამში და შეურიეთ საფუვრიანი კეფირი.დაუმატეთ ზეთი, მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 30 წთ.გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. საცხობ ფირიფტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გადაზილეთ ცომი, გაყავით 12 ნაწილად, დაამრგვალეთ, დაააწყვეთ სცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15 წთ.თითოეული გუნდის ზედაპირზე დანით გააკეთეთ ვარკსვლავის ფორმის ჭრილი, გადასუვით ნელთბილი წყალი და მოაყარეთ  სეზამის მარცვლები. აცხვეთ 30 -35 წთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი