ფარშირებული და შემწვარი ლეღვი

მასალა:

მომზადება:

ავიღოთ ლეღვი და გავჭრათ შუაზე. თითოეულ ლეღვის ნაწილზე მოვათავსოთ ცოტაოდენი ყველი და ნუშის ან თხილის ლებანი, შემდეგ ლეღვის შემოვახვიოთ ლორის ნაჭერი და დავამაგროთ ხის ჩხირით. მოვათავსოთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში,10 წუთის შემდეგ გამოიღეთ. სუფრასთან მიიტანეთ ნახევრადმშრალ ღვინოსთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ისპანახის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი