ტორტი ” დობოში”

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მინანქრისთვის:

მომზადება:

კვერცხის ცილა ათქვიფიოთ შესქელებამდე. კვერცხის გული ავთქვიფოთ ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ ფქვილი, კარაქი და მიღებული მასა კოვზით დავუმატოთ ცილას და ავთქვფიოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავუმატოთ ვანილი. ცომი გავყოთ 6-8 ნაწილად და ცალ-ცალკე გამოვაცხოთ 200 გრადუს ტემპერატურაზე. ფენევი გავაციოთ. კრემის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ აქაფებამდე. დარბილებული კარაქი ავთქვფიოთ, დავუმატოთ შაქრის პუდრა, დამდნარი შოკოლადი და კაკაო. კარგად ათქვეფის შემდეგ დავუმატოთ ცილა, შემდეგ კონიაკი. ფენები შევაერთოთ კრემით, ზედა ფენას კი მინანქარი მოვასხათ და გავაფორმოთ ნიგვზით ან შოკოლადით. მინანქრის მოსამზადებლად შოკოლადი დავადნოთ წყლის ორთქლზე და დავუმატოთ კარაქი.

ტორტი ” დობოში”

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი თაფლით





ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. irina says:

    სოდა ან გამაფხვიერებელი არ უნდა?

  2. ნინო says:

    კაკაო არ უნდა?

  3. სახელი*მანანა says:

    ფირფიტები სურათზე კაკაოთია და რეცეპტში არაა ნახსენები.ცომში კაკაო ხომ არ გამოგრჩათ?

  4. ეკა says:

    მე მგონი ეს სურათი ამ რეცეპტს არ ეკუთვნის.

დატოვეთ კომენტარი