ტოლმა ბარდით ვაზის ფოთოლში

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბარდა კარგად მოვხარშოთ, დავუმატთ ვალკე მოხარსული ბრინჯი. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ზეთში. შევურიოთ ბარდას და ბრინჯს, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი და მდუღარე გადავლებული ალიბუხარი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები და კარგად ამოვურიოთ. ვაზის ფოთლები დავმდუღროთ და მიღებული ფარში გადავახვიოთ. დავახათ წყალი, მოვაყაროთ წვრილად  დაჭრილი გაგრის ჩირი, გარეცხილი ქიშმიში და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის და სოკოს რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი