სუკის ბასთურმა

მომზადება:

სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერის ჭურჭეში, დავუმატოთ  მარილი,პილპილი,დაჭრილი

ხახვი და რამდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე  ავაგოთ და შევწვათ ნაკერჩხალზე.

სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაჭრილი  ხახვი.

 

სუკის ბასთურმა

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის საცივი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი