სპაგეტი

მომზადება:

1 ჩ.ჭ ზეთში ჩადეთ 1 ც წითელი მწარე წიწაკა, 5 კბილი ნიორი, წაოადუღეთ.

შიგ ჩადეთ გატარებული 1 კგ ხორცი. ცოტა რომ მოიშუშება დაუმატეთ

5 ც მრგვლად დაჭრილი პომიდორი, დაჭრილი რეჰანი,30 გრ პიტნა და მარილი გემოვნებით.

ხარშეთ 15 წთ. ზეთში მოშუშეთ მარილიან წყალში მოხარშული და გაწურული

500 გრ მაკარონი. მოასხით პომიდვრიანი და  ხორციანი  მასა. ზემოდან

მოაყარეთ გახეხილი ყველი.

სპაგეტი

4.8 (96.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მეგრული ხარჩო





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი