საფირმო ქონდრიანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი სასურველია, ცხიმიანი იყოს. წვრილად უნდა დავჭღათ, ქვაბში  მოვატავსოთ დაიდმეი წყალი დავასხათ, რომ ხორცი დაფაროს. წამოდუღების მერე წვენს გამოუშვებს და ეს წვენი უნდა გადავწუროთ ცალკე ჭურჭელში. ხორცს დავასხათ ახალი წყალი ისე,რომ დაფაროს. ხორცი ისე უნდამ ოიხარშოს, რომ წყალი დაშრეს. ნიორი,  გამხმარი და დაფქული ქონდარი, ამრილ იდა შავი პილპილი პირველად გადმოსხმულ წყალში გავხსნათ. შემდეგ კი მოხარშულ ხორცს დავასხათ.. ერთი წამოდუღების მერე კერძი უკვე მზად არის. ძალიან უხდება მჭადსა და ღომს.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი