რულეტი ნიგვზით და ჯემით ( სამარხვო)

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ შაქარი, ზეთი, საფუარი, წყალი, მარილი, მოვზილოთ ცომი და დავდგათ თბილ ადგილზე ამოსასვლელად. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად (სისქით 5–7მმ) წავუსვათ ჯემი, მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი და გადავახვიოთ რულეტისებურად. მომზადებული რულეტი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე (გადახვეული მხარით ქვევით), წავუსვათ ტკბილი წყალი და გავაჩეროთ 15–20 წუთი, შემდეგ გამოვაცხოთ აირღუმელში 20–30 წუთის განმავლობაში. მომზადების შემდეგ დავჭრათ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

რულეტი ნიგვზით და ჯემით ( სამარხვო)

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი გოგრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი