პურის პუდინგი ფრანგულად

საკმაოდ მარტივი რეცეპტი ! 

მომზადება:

პური დაჭერით პატარა ოთკუთხედებად. ცალკე ჯამში მოათავსეთ რძე, შესქელებული რძე,

კვერცხი, შაქარი, ვანილი და კარგად ათქვიფეთ. მიღებული მასა მოასხით პურს და კარგად

აურიეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ თქვენთვის სასურველ საცხობ ფორმაში, ზემოდან

მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 30 წთ.

როდესაც გამოცხვება მიირთვით ნაყინთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის კრემ-ბრულე