პომიდორი ბრინჯით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარილიან წყალში მოწალეთ ბრინჯი, გადაწურეთ, გადაავლეთ ცივი წყალი და დაწურეთ. წვილად დაჭერით ხახვი და მოშშეთ, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ცხარე წიწაკა, მწვანილი. მარილი. გააჩერეთ ცეცხლზე ბულგარლი წიწაკის მოშუშვამდე, გადმოდგით,ამოწურეთ ისე, რომ რაც შეიძლება ნაკლები ცხიმი ამოჰყვეს. ბოსტნეული, დანაუილი ნიორი და მაიონეზი შეურიეთ ბრინჯს.

პომიდორს მოათალეთ თავი, ამოაჭერით გული, გამოტენეთ ბრინჯის გულსართით, დააფარეთ მოჭრილი თავი. ჩაალგეთ ერთ რიგად ქვაბში, დაადეთ თეფში და სიმძიმე.

პომიდვრის გულები გახეხეთ და მოასხით ქვაბში ჩალაგებულ პომიდროს, დაამატეთ ზეთი, მოაყარეთ მარილი, დააფარეთ ქვბს ხუფი და მოხარშეთ.

პომიდორი ბრინჯით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბადრიჯანი სოუსში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი