ომლეტი “აღმოსავლეთ-დასავლეთი”

მასალა:

მომზადება:

ათქვიფეთ კვერცხი და დაუმატეთ მარილი , გააცხელეთ ტაფა და შეწვით ომლეტი 1 სუფრის კოვზ მიწის თხილიან ზეთში. გადაკეცეთ შუაზე და გადაიტანეთ თეფშზე. ომავე ტაფას დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი მიწისთხილის ზეთი და მოთუშეთ დაჭრილი ნიორი და ჯანჯაფილი , დაახლოებით 1 წუთი, შემდეგ დაუმატეთ შაქარი და აცადეთ სანამ კარამელისნაირი მასა არ გახდება. ამის შემდეგ შეგვიძლია დავუმატოთ მრგვლად დაჭრილი პამიდორები (ჩერი) და გავაჩაროთ სანამ ცოტა არ მოითუშება (1 წუთი დაახლოებით). ბოლოს ტაფაში ჩაასხით სოიოს სოუსი, მზესუმზირის ზეთი და ბრინჯის ძმარი, კარგად მოურიეთ . გადაკეცილ ომლეტს ზევიდან მოასხით მიღებული მასა და მოაყარეთ ზევიდან ოხრახუში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბუჟენინა





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ტამო says:

    ტუ შეგიძლიატ მომწერეტ უგემრიელესი კერძების რეცეპტები

  2. ანა says:

    აუუ ძაან მაგარი და გემრიელიაა,თან ადვილი მოსამზადებელი. ამის ნაირები კიდევ დადეთ ხოლმეე

დატოვეთ კომენტარი