მსხალი პარმეზანით

 შემადგენლობა:

მომზადება:

მწიფე მსხალი გავფცქვნათ, გავჭრათ შუაზე, ამოვაჭრათ გული, დავჭრათ სიგრძეზე თხლად

და მარაოსავით დავაწყოთ თეფშზე. პარმეზანი დავჭრათ დიდ ნაჭრებად და დავდოთ თეფშის

მეორე მხარეს. მოვასხათ ყველს ცოტაოდენი ძმარი, გავაფორმოთ პიტნის ფოთლებით მსხალი

და სოუსი და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ატმის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი