მარწყვის კლაფოუტისი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ კარგად.შემდეგ დაუმეტეთ რძე,ნაღები, ვანილის ექსტრაქტი,ლიმონის ცედრა და

განაგრძეთ თქვეფა. დავუმატოთ ფქვილი და კარგად აურიეთ.ბოლოს კი კარაქი და კარგად აურიეთ.

მიღებული მასა ჩაასხით მრგვალ საცხობ ფორმაში( სტანდარტულზე პატარა ფორმა), ზემოდნა კი მოათავსეთ

დაჭრილი მარწყვი. შედეთ ღუმელში 180 გრადსუზე 35 წთ.

მარწყვის კლაფოუტისი

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის ღვეზელი