მარწყვისა და ქოქოსის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

 

 

 

 

 

 

მომზადება:

1.    ფორმას წასუვით ცხიმი ან ჩააფინეთ პერგამენტი. დაფხვენით ორცხობილა. დაუმატეთ ერთმანეთში კარგად არეული მარციპანის დ კარაქი.

2.    მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში და დატკეპნეთ.

3.    ზემოდან წასუვთ  არაჟანი. მარწყვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები და გაანაწილეთ ნამცხვარზე. ზემოდან მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი და დაგით გრილ ადგილას 1 სთ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი მოცვით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი