ისპანახი ზეთით და მწვანლით

შემადგენლობა:

შემადგენლობა:

მომზადება:

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ჩავდოთ ცივ წყალში. გავაჩეროთ ერთ საათს. გადავიტანოთ ქვაბში,

დავასხათ მდუღარე წყალი და ვხარშოთ 10 წუთს. წყალი გადავწუროთ, ისპანახი გავწუროთ და დავჭრათ .

მცენარეულ ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და შევურიოთ დაჭრილ ისპანახს. შევაზავოთ მარილით და ქინზით.

 

ისპანახი ზეთით და მწვანლით

1 (20%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნუშის გოზინაყი