თეთრად დამწნილებული კომბოსტო

მომზადება:

მთელი თავი კომბოსტოები დავჭრათ ოთხ-ოთხად, ამოვავლოთ მდუღარეში, კარგად გავაცივოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ დიდ ქილებში ან კასრში. ცივ წყალში გავხსნათ  მარილი შემდეგი პროპორციით: 10 კილო გრამ კომბოსტოზე 500-600 გრამი მარილი. რამდენიმე ცალი წითელი პილპილი, ნიორი, დაფნის ფოთოლი, ცერეცო და მუხის ან ალუბლის ფოთოლი მოვხარშოთ და დავასხათ კასრში თუ ქილაში მჭიდროდ ჩაწყობილ კომბოსტოს.

შეაფასეთ გვერდი