თევზი ქინძმარში

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზს მოვაჭრათ თავი და კუდი, გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ ულუფებად.
ქვაბში ჩავასხათ 1-1.5 ლ წყალი, დავამატოთ გაფცქვნილი, მთლიანი ხახვი, პილპილი, დაფნა და წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილიც ჩავუშვათ ბულიონში თევზის ნაჭრები და ვხარშოთ 5-8 წუთი.
ქიძი და ნიორი წვრილად დავჭრათ.
თევზი ფრთხილად ამოვიღოთ და გადავიტანოთ ჭურჭელში, რომელშიც მარინადს დავასხამთ. მოვაყაროთ ქინძი და ნიორი.
ცხელი ბულიონის ნახევარი გავწუროთ, შევურიოთ ძმარი და წითელი წიწაკა. დავასხათ თევზს. ვაცალოთ გაციება და შევდოთ მაცივარში მინიმუმ 5 საათით, უმჯობესია მთელი ღამით.

თევზი ქინძმარში

4 (80%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ქამა სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. გიორგი says:

    დზალიან გემრიელი გამოვიდა, გავგიჯდიიიიიიიიიიიი!

  2. შორე says:

    ნიორი არ უნდა ნამდვილად. დანარჩენი სხვა ყველაფერი კი.

დატოვეთ კომენტარი