ბოსტნეულის მობრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად.პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გააცალეთ კანი და დაჭერით ნახევარმთვარისებურად.
  2. გასახსნელ  ფორმას წაუსვით გაჭრილი ნიორი და კარაქი.
  3. ბოსტნეული მჭიდროდ ჩაწყვეთ ფორმაში და შედგით ღუმელში 240 გრადუსზე 5 წთ.
  4.  კვერცხი ათქვიფეთ არაჟანთან ერთAდ, დაუმატეთ პილპილი, მარილი, კარი, მუსკატი და დანაყილი ნიორი.
  5. მიღებული მასა მოასხით ბოსტნეულს და აცხვეთ 20 წთ.
  6.  სუფრასთან მიტანის წინ შეგიძლით მორთოთ მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯი ბულგარული წიწაკით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი