ბეზე

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კვერცხის ცილა ჰაეროვანი მასის მიღებამდე კარგად. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ შაქარი ან შაქრის პუდრა.

ვთქვიფოთ კარგად. შემდეგ მიღებული მასა კოვზით ან ტორტის სართავის მეშვეობით მოვათავსოთ კარაქწასმულ

და ფქვილმოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ ღუმელში და აცხვეთ დაახლოებით 2  საათის განმავლობაში.

ბეზე

2.2 (43.33%) 12 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. mari says:

    madloba rom aseti namcxvrebze gaqvt receptebi

დატოვეთ კომენტარი