ბატიბუტის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. კარაქი გაადნეთ დაბალ ცეცხლზე, შოკოლადის კანფეტები შიგ გაალღვეთ და გააგრილეთ.
  2. შეურიეთ ერთმანეთს ბატტიბუტი, თხილი და ფერადი შოკოლადის კანფეტები.
  3. მართკუთხა ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი ან წაუსვით ცხიმი. ფორმაში მონაცვლეობით გაანაწილეთ შოკოლადიანი და ბატიუბტიანი მასა. დააფარეთ ალუმინის ფოლგა და შედგით მაცივარში ერთი ღამით.
  4. გადმოაბრუნეთ ფორმა ლანგარზე და დაჭერით ნამცხვარი. მოამზადეთ შოკოლადის მინანქარი და ნამცხვრის ყოველი ნაჭრის ერთი კუთხე მინანქარში ამოავლეთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი