ბარდა ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბარდა გავრეცხოთ, დავასხათ ცხელი წყალი, მოვხარშოთ და გადავიტანოთ საწურზე. ხახვი

მოვხრაკოთ ზეთში, ჩავუმატოთ ტომატი, დაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ბარდის მარცვლები,

დავასხათ 3-4 ჭიქა მდუღარე წყალი, მოვაყარო მარილი, პილპილი და შაქარი, დავახუროთ ხუფი,

დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი 10 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ბურთულები ყაბაყით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი