ბაჟე (სამარხვო)

არომატული და გემრიელი ბაჟეს რეცეპტი ჩვენგან!

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ყვითელი ყვავილი( ზაფრანა),მარილი,ნიგოზი,ნიორი დავნაყოთ წმინდად.ცალკე დავნაყოთ ნიგოზთან ერთად, ხმელი სუნელი,წიწაკა,ქინძის თესლი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ და ვსრისოთ ხელით მანამდე, სანამ ნიგზოს ზეთს არ გამოვადენთ. გამოხდილი ზეთი ცალკე შევინახოთ. ნიგოზი გავხსნათ ბროწეულის წვენში (ან ცოტა ძმარში), დავამატოთ ანადუღარი ციხი წყალი ისე, რომ საშუალო სისქის საწებელი მივიღოთ.

შეაფასეთ გვერდი