აკროშკა ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

1 კგ შემწვარი ხორცი წვრილად დაჭერით, ხუთი კიტრის მწნილი ან ახალი კიტრი,ახალი ხახვი, კამა, ორი მაგრად მოხარშული კვერცხი დაჭერით წვრილად, ჩაყარეთ საწვენეში, ორი ბოთლი კვასი, ერთი ჭიქა არაჟანი დაასხით, მოურიეთ , მარილი, ცოტა შაქარი ჩააყარეთ, თუ ყინულია-ჩააყარეთ, თუ ყინული არ არის, ცივ წყალში ჩადგით. თუ კვასი არ იშოვება, კვასის მაგივრად მაწონი ყავით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი პესტოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი