ჯანჯაფილი

ჯანჯაფილი, იგივე კოჭა ბოლო დროს ძალიან პოპულარულია და მას კულინარიაში , გასახდომად და სამკურნალოდ იყენებენ.

ჯანჯაფილი შეიცავს ბევრ ვიტამინს და სასარგებლო ნივთიერებას. მის შემადგენლობაში შედის: მაგნიუმი, ფოსფორი, ნატრიუმი, კალიუმი, ქრომი, რკინა, ალუმინ ნიკოტინის მჟავა, ვიტამინი С, ცხიმები და სხვ.ის დაბალკალორიულია,ამიტომაც აქტიურად იყენებენ დიეტებში.

ჯანჯაფილს აქტიურად იყენებენ კულინარიაში, იგი ფაქტობრივად ყველა კერძს უხდება. მას ამატებენ სალათებში, წვნიანში, ბოსტნეულს, სოკოს  და თევზის კერძებში.

ჯანფილისის ჩაი ძალიან არომატული და სასარგებლოა.

ჯანჯაფილი
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის დიეტა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი