ხორცი ფრანგულად

გემრიელი კერძის რეცეპტი..! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცს თხლად დავჭრით და ცოტათი დავბეგვავთ. ჯამში ჩავდებთ, ზემოდან პილპილსა და მარილს მოვაყრით, ლიმონს დავაწურავთ და ცოტა ხანი ასე გავაჩერებთ. შემდეგ ამ ხორცს ტაფაზე დავალაგებთ, ზემოდან ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვს, თხლად დაჭრილ ყველს და ქინძს დავალაგებთ. მაიონეზს გადავუსვამთ და აირღუმელში შევდგამთ. იქ დაახლოებით ორმოცი წუთის განმავლობაში უნდა გავაჩეროთ.

ხორცი ფრანგულად
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ყველის ბურთულები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი