ხორცის სუპი

 შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარში მოვშუშოთ ზეთში, მოვასხათ ტომატო, ბულიონი,მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და კარგად

მოვურიოთ. დავასხათ ბულიონი და ავადუღოთ.

ხორცის სუპი
4 (80%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონის სუპი ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 4 კომენტარი

  1. გიორგი says:

    აქ რა ბულიონზეა საუბარი? ქათმის ბულიონი საქ ხორ ის თუ? საერთოდ როგორ უნდა მოვამზადოთ ბულიონი რაც ამას ჭირდება?

  2. ალუდა says:

    მართალია გაურკვეველი წარმომავლობის რეცეპტია, და კერძიც არ შეესაბამება ჭეშმარიტებას )) აქ, ამ შემთხვევაში ე.წ. გალინა ბლანკას ბულიონი შეგვიძლია ვიხმაროდ(საქ. ხორცის) პატარა კუბიკები ადუღებულ წყალში გავხსნად, 0,4 გრამზე 1 ც. და მოშუშულ, მომზადებულ ფარშს დავამატაოდ.

  3. ალუდა says:

    საქონლის ხორცის ნახარშს მომზადება სპეციალურად ამ კერძისთვის, არ მგონია უპრიანი, კუბიკები ჯობია.

დატოვეთ კომენტარი