ხორცის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ფარშს დიდ  ცელოფნის  პარკზე გავაბრტყელებთ. ერთმანეთში ავურევთ  ოდნავ მოხარშულ ბრინჯს, ერთ ცალ კვერცხსა და მწვანილს. შემდეგ ამ მასას ფარშს ზემოდან მოვაყრით. რულეტივით გადავახვევთ და ცელოფანს ნელ-ნელა გამოვაცლით. ცხელ ტაფაზე დავდებთ და გაზქურაში შევდებთ 200 გრადუსზე 30 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

წიწიბურა ყველით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი